Wysoki cukier i plon buraka cukrowego - przegląd technologii 2025
Redakcja Osadkowski.pl
Sezon uprawy buraka cukrowego zmierza do końca i choć nie był łatwy, wyniki plonowania mogą nas pozytywnie zaskoczyć. Jakie problemy pojawiały się w trakcie wegetacji i jak cały sezon oddziaływał na jakość i wielkość plonu i – co najważniejsze – zawartość cukru w korzeniach buraków cukrowych? dr hab. Arkadiusz Artyszak, prof. SGGW podsumuje wszystkie najważniejsze czynniki, abyście Wy mogli wyciągnąć wnioski na kolejny sezon. Opowiemy o sprawdzonych produktach, technologiach i przedstawimy wyniki badań ścisłych.
Chcesz dowiedzieć się więcej?
Wejdź na nasz kanał YouTube i zostaw pytanie w komentarzu, a nasi eksperci na nie odpowiedzą.
Subskrybuj, aby zawsze mieć dostęp do najnowszych porad i informacji.
Redakcja Osadkowski.pl




