Wsparcie odporności rośliny przed bakteriozami

Wsparcie naturalnej odporności przed mszycą kapuścianą, tantnisiem krzyżowiaczkiem, mączlikiem warzywnym, wciornastkiem

Sprawdź skuteczność działania produktów:

butla h 850

H-850

Naturalny stymulator ryzosfery
Sprzyja lepszemu wzrostowi i rozwojowi roślin
Wspomaga życie mikrobiologiczne gleby
Poprawia aktywność systemu korzeniowego
Czytaj więcej
butla barrier

Barrier Si-Ca

Zwiększa wytrzymałość i odporność roślin na stres środowiskowy, choroby oraz szkodniki
Poprawia trwałość pozbiorczą
Dostarcza niezbędny wapń
Czytaj więcej
butla inex a

Inex-A

Zwiększa efektywność zabiegów nalistnych
Poprawia mieszalność preparatów
Zwiększa penetrację powierzchni roślin
Czytaj więcej
butla mite mine

MiteMine

Wzmacnia ściany komórkowe
Inicjuje naturalną odporność rośliny przed szkodnikami
Wapniowa tarcza ochronna
Czytaj więcej
butla maxi grow

Maxi-Grow

Wspomaga procesy metaboliczne
Poprawia zawiązywanie owoców
Intensyfikuje podziały komórkowe
Czytaj więcej
butla IonBlue

ionBLUE

Uzupełnia składniki pokarmowe o Cu i S
Wspiera odporność roślin przez uaktywnianie syntezy tkanek mechanicznych (ligniny)
Wyróżnia się wysoką bioaktywnością dzięki nowoczesnej formulacji
Czytaj więcej

POBIERZ ULOTKĘ W PDF I KORZYSTAJ Z MATERIAŁÓW OFFLINE pobierz folder (pdf)


VIDEO


ARTYKUŁY

16 sierpnia 2021

NEWS WARZYWNY
Kapusta pekińska bez szkodników i pozostałości

7 lipca 2020

Bakteriozy w uprawie warzyw

Choroby bakteryjne mogą występować na różnych gatunkach warzyw. Najczęściej spotykane są na pomidorze gruntowym, ogórkach, warzywach kapustnych i cebuli. Jak na razie niestety nie ma na […]
12 kwietnia 2018

Kiła kapusty to nie wyrok!

Jedną z groźniejszych chorób podczas uprawy rzepaku jest kiła kapusty. Nie lekceważ jej! Zobacz jakie preparaty i zabiegi zastosować, aby w pełni uporać się z tym […]